Monday 22 September 2014

Viikonloppu!

Huomaan tuhlaavani elämäni netissä googlaillen ja vertaillen eri juoksusortsien ominaisuuksia ja haaveillen uusista juoksutopeista. Ostoskorit on pursua yhden jos toisenkin nettikaupan sivuilla, mutta mitään en ole raaskinut ostamaan. Välineurheilija sanoivat kun pallo potkin. Ehkäpä, mutta eihän kukaan nyt rikkinäisellä näppäimistöllä töitä rupeais tekemään... Ha! Vähän mietin kyllä, että jos siihen Vantaan puolikkaaseen sais vähän motivatiota syksyn keltaisista juoksupöksyistä... Kattellaan!

Tänään oli ihan päästä lenkille. Oli syksyä. Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta, syksy tuoksui ja Sheffield nukkui kun lähdin liikkeelle. 15km rapsahti, 12 oli tavoitteena. Seuraavan neljän viikon aika yritän saada plakkariin 160km ja katsella vähän kuinka helppoa/vaikeeta se on, että tietää sitten kun maraton treeni alkaa. Silloin kun niitä kilometrejä pitäisi kertyä noin 50 viikossa. Uudet lenkkarit! ;)

Tuntuu, että elelen taas superkaukosuhteessa. K on Ateenassa akateemikkona, tai kai se nyt on jo jossain muualla päin Kreikkaa harjoittamassa akateemista pönötystä. Sillä on mun mielestäni ens viikon proggiksessa kahden tunnin luennon pitäminen. Pistää vähän ton mun 15 minsan sukseen perspektiiviin! Ei se nyt niin suuri juttu ollutkaan, mutta tarpeeks iso, että koen olevani lomailu kunnossa. Siitäkin huolimatta, että tiistaina olis sitten se kauhujen kauhu tai läpihuutojuttu (riippuen keneltä kysyy), jonka seurauksena mut todetaan surkeaksi tai passeliksi ja kouraan lätkäistään hyväksyntä tutkimusetiikoista. Tuntuu, että pitäis stressata, mutta laiskottaa. Pää on ajelehtinut jo puoleenväliin kohti viikonloppua, Plymouthia ja karhuveljeä! Hurraati.

2 comments:

  1. Muumeja enklanniksi, vau! Karhuveli on jo varmaan kentällä lähdössä:)

    ReplyDelete
  2. Internetin ihmeemaailmasta löytyy kaikenlaista! En muista, mikä lehti se oli, mutta Muumi-sarjis ilmesty täällä useemman vuoden. Yhtä magee homma kuin suomalaisen lakun bongaaminen lähikaupassa! ;)

    ReplyDelete