Monday 29 September 2014

Plymouth

= Aberdeen+Sheffield.

Maanisdepressiivisiä mäkiä ja merta! Veli tuntuu olevan kovasti tyytyväinen oloonsa ja miksei olisi. Kaupunki on mukava ja kovasti tuntuu tykkäävän opiskelukavereistaan. Ikä vaan painaa, tai sen puute. Mutta ehdittiin me(kin) pubiin. Fudista ja pubiruokaa, veli pääsi kunnolla paikalliseen kulttuuriin sisään. Mitä nyt se tuoppi puuttui.

Käveltiin paljon. Sinne, tänne ja tonne. 22km. Kierreltiin rantabulevardilla. Käytiin katsomassa majakkaa ja laituria, josta Mayflower aikanaan lähti Amerikkaa kohti. Käytiin katsomassa kaupungin ostosmekkaa ulkopuolelta ja eksyttiin Plymouthin yliopiston kampukselle. T esitteli koulunsa (rinta rottingilla). Pääsin myös käymään sen asumuksessa. Tapasin sen "emännän", ruotsalaisen huonekaverin ja talon koiran. Innokas pikkukarvapallo. Katsottiin Doctor Who, launtai-illan perinne tällä saarella. Sunnuntaina aamulla kävin kympin lenkillä kun T nukkui. Oli aika mukava auringonnousu ja sää oli muutenkin mitä parhain. Lämmin!


Kahviteltiin ja istuttiin auringossa katsomassa kun jonkun paikallisen potkupalloilusarjan matsia. Höpötettiin, eikä tehty mitään maailmaa mullistavaa. Puhuttiin mahdollisesta Sheffieldin visiitistä kuun lopulla, mutta voipi olla, että on liian kallis reissu. T myös ryhty viikonloppuna Newcastle Unitedin kannattajaks. Poika, joka ei siedä jalkapalloa. Ehkä siitä tulee mies, joka rakastaa jalkapalloa. Opinhan mäkin juomaan teetä ja kahvia kun tänne tulin.



No comments:

Post a Comment