Thursday 11 September 2014

Lähtökuopissa

Näin S:ää tänään pitkästä aikaa. Lörpöteltiin aamupäivästä ja iltapäivällä oli SaTis-miittinki. Jouduttiin päästiin CG:n ja R:n kanssa treenaamaan puheita Puolaa varten. S:kin vähän testaili omia ajatuksiaan.

Paperista lukienhan se pitkälti itelläni meni. Mikä tosin lienee ihan ok tähän kohtaan, kun kirjottelin puhetta vielä 20 minuuttia ennen kokousta. Jännittikin. Ei ollut hirveän mieluisaa tulkita S:n osuutta analyysista sille, ennen kuin ollaan kertaakaan koko kirjoitustyöstä puhuttu.

Tuomio...oli varsin positiivinen. Palaute oikeastaan kaikin puolin hyvä. Vaikka viikonloppu menneekin powerpointin kiillottamisessa,  uskallan hengähtää vähän. Sillä tavalla tarpeeksi, että sitten tiistai-keskiviikkona ei stressatessa ja jännittäessä tarvitse nukkua ollenkaan. ;)

Mutta oli kuulemma mielenkiintoinen (aidosti mielenkiintoinen - yleisesti ottaen "mielenkiintoinen" sosiologisissa/STS piireissä tuppaa tarkoittamaan "hyvä yritys, älä nyt liikaa sure") esitelmä. S:kin sano, että meidän hapuilevasta luonnoksesta oli puhjennut varsin erinomainen puhe. Hyvä, hyvä.

Meilailin tänään myös amerikkalisen antropologin kanssa, joka teki kenttätyönsä Eurajoki-Helsinki-akselilla. Mielenkiintoisia kokemuksia sain lueskella. Aikalailla sellainen vaikeuksien kautta voittoon kenttätyökokemus tällä antropologilla. Kyselin vähän ihan elämiseen liittyvistäkin jutuista kenttätyötä silmällä pitäen, että minne sitä olis paras asettua. Raumalle, Poriin vai Eurajoelle.

Alkaa tää PhD taas hissuksiin maistumaan, kun pääsee eteenpäin!

No comments:

Post a Comment