Saturday 1 November 2014

Halloween!

Ja muutenkin tää viikko on ollut ihan kauhujen ainesta...alkaen siitä lautasesta. Tunnelmat on tässä huushollissa sen jälkeen ollut verrattaen siperialaiset. Oli kuitenkin sovittu, että kaiverrettais kurpitsat kolmisin ja sellain. Noo...torstaina kun laskeuduin illalla norsunluutornistani kurpitsat oli kaiverrettu. Että siirryttiin sitten siperiasta yläasteelle. Huh, huh. Sanonpahan vaan. K:kin pyöritteli puhelimessa silmiään kun selostin tät dynamiikkaa täällä.

Kotitoimisto on ollut tällä kovassa käytössä. Torstaina ja perjantainakin paahdoin täällä hommia. Ihmeellinen pikkuköhä koko ajan. Ei mitään kunnollista, mutta sen verran etten osaa päättää ollako kunnossa vai ei. Ei riittänyt voimat toimistoon, tai sitten motivaatio. Ehkä se oli se motivaatio... tyhmänrohkeena kävin perjantaina hölkällä...
Yllättäen hyvin kuitenkin sain väkärrettyä tekstiä noin kompuroivalla luennostasolla. Siitäkin huolimatta, että etiikat ei menny läpi ja motivaatiotaso tipahti vielä pykälän alemmassa. Jos mahdollista. Ei sinne suuria muutoksia vaadittu. Se ehkä ärsytti eniten. Sellasta pilkunviilausta.

Eilen illalla oli toveri N:n tuparit/halloween-kemulit. Oli jees. Tosi kiva ilta. Kourallinen meitä oli, ympäri maailmaa ja silti samasta toimistosta. Kolme mannerta edustettuna kyllähän sitä! Halloweenista en niin välitä - sama kuin ystävänpäivä, ihan vaan kaupallista hömpän pömppää, mutta kyllä se tällasessa muodossa menee! Ja N oli miehineen nähnyt ihan hirveästi vaivaa ruokain ja juomain esillepanossa ja suurin osa vieraistakin viittivät nähdä vaivaa asujensa eteen enemmän tai vähemmän. Ite siellä merirosvona. Niinkun aina, siihen asuun kun löytyy kaikki tarvittava ihan omasta vaatekaapista! Lieneekö sitten hyvä juttu vai ei. Naamallinen valkosta luomiväriä ja vähän varjostusta  mustalla ja ankeelta näytti, eikun menoks! Niin ja piirsin mä poskeeni sen verran uskottavan arven, että sain ylimääräsen sydämentykytyksen kun luulin satuttaneeni kasvoni pahasti. Tunsin itseni ehkä vähän hölmöksi.

Niin no, mitä noihin Halloweeneihin tulee. Niin kyllä vuoden 2011 Halloween oli ihan jees kans. Kerättiin Aberdeenissä UNICEFin kanssa rahaa hyväntekeväisyyten tällasissa tunnelmissa (siellä jossain minäkin, en enää kyllä itteäni löytänyt... niin ja kannattaa kelata ensimmäisen minuutin kohdalle, sitä ennen ei tapahdu mitään):





No comments:

Post a Comment