Wednesday 29 October 2014

Tänään päätin sääliä itseäni!



Tällä hetkellä en viihdy kämpillä enkä toimistossa. Lukeminen ei kiinnosta. Etiikat on jääny kiinni systeemiin. Ei sillä, että voisin mitään tehdä ennen kun S on takasin Bostonista tai Oslosta, missä lie onkaan. Toimistossa kaikki köhii ja kähisee. Itselläkin kurkku kipeä. Syksy! 

Toissapäivänä mua toruttiin kuin viisvuotiasta siitä, että olin jättänyt yhden lautasen tiskipöydälle aikeena tiskata se myöhemmin. Tiskikone kun täällä pyörii mun rytmeihin sopimattomalla tavalla. Kun tulin päivän päätteeksi kotiin, niin heti ensimmäisenä hirveä rätkytys siitä kuinka E:lle tulee ylimäärästä työstä siitä hyvästä, etten tee osaani ja jättelen lautasiani miten huvittaa. Että ei muilla ole aikaa eikä halua siivota mun sotkuja! Eikä olla edes naimisissa! Johan oli perkele. Sen lautasen olisi voinut jättää siihen, kiitos vaan. Marssin yläkertaa norsunluutorniini.

Eilen hakkasin töitä kämpiltä yhdeksän tuntia kun odottelin amazonin miestä uusien lenkkareitteni kera. Totta kai kävin koeajamassa popot - saateessa - ja yöllä sitten kurkussa alkoi tuntua. Aamulla ilma kulki vaan yhdestä rööristä. Ei huvittanut mennä toimistoon, mutta menin kuitenkin. Pidin siellä piknikin ennen kuin kyllästyin kaikkien räkimiseen ja lätkin menemään. Puolikas päivä, mutta saa luvan riittää.

Päätin pistää elämän risaiseksi, niin kuin nyt puolikuntoinen jaksaa. Vähän jotain pientä herkuttelua ja silleen. Väänsin itselleni pinaattiletut ja kotimatkalla kaupasta matkaan tarttui suklaapatukka (maidoton toki!) ja neljä vaniljaista soijavanukasta. 

Illalla Liiga Cupia. Man City vs Newcastle. Turpaanhan siinä tulee, mutta sentään joulupukki on jo tullut kokispulloihin!

No comments:

Post a Comment