Wednesday 5 November 2014

Marraskuun femma

Remember, remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot

Bonfire night tonight. Ei kiinnosta ilotulitukset ollenkaan. Täällä on possauteltu yli viikko putkeen jo, eikä oo vaan ne huumediilerit, jotka tavallisesti ilmoittelee sijaintinsa ilotulitteiden voimalla. Naapurin karvakamuli haukkuu taivasta ja talon kissakin on kummallisempi kuin normaalisti. Pitäisi tässä hullunmyllyssä sitten treenata huomista esitelmää. Eipä sillä, että uusintahan se on syyskuulta. Ei sen kummempaa...kai?

Luonnos sujuu - yllätävänkin hyvin. Oon toistaiseksi luopunut toimistossa istumisesta. Ajatus kulkee paljon paremmin jos saa välillä makoille lattialla ja tuijotella kattoon. Suihkuun kun ei voi kuitenkaan joka kerta mennä kun iskee inspiraation tai ideain puute (parhaat ideat ja tekstin rakenne yleensä tulee mieleen suihkussa!). 

Postin ja kahvilan ajoilta on kai jäänyt kanssa jonkunlainen aloittaa työpäivä mahdollisimman aikaisin. On jotenkin äärimmäisen tyydyttävää kun puolenpäivän aikaan on jo iso osa työpäivästä takana. Hyvällä tsägällä ehtii lenkillekin valoisaan aikaan!

Tänään juoksin ensimmäiset paljasjalka metrini, osana tekniikka harjoittelua. Oon kulkenut tässä naapurustossa nenä kiinni kadussa viikon verran pistäen merkille, missä on suurimmat lasinsiru esiintymät. Tänään lenkiltä tullessani uskaltauduin sitten ottamaan kengät jalasta ja kävelemään/juoksemaan viimeiset 400 metriä ilman kenkiä. Toimii. Juoksuasento parani, eikä se edes sattunut. Myönnettäkööt, että paljon pidemmälle en ehkä olis kyennyt menemään ja alamäkeen en ainakaan. Sen verran hiottavaa vielä. Harmi, että talvi lähestyy niin ei voi tätä pahemmin harrastella, mutta hyvät fiilikset jäi!


No comments:

Post a Comment