Thursday 6 November 2014

Talvi tulloo!


Aamulla töihin lähtiessä nurmi oli huurteinen, eilen illalla asteet tippukin vielä tosta kolmosesta. Oli kirpsakka ilma - oli kiva! Aivokotelokin oli ihan jäässä. Jäi yöunet vähän niukoiksi kun naapurissa juhlittiin Guy Fawkesia oikein kunnolla. Viimeset raketit räpsähteli aamukahden maissa. Tossa takapihallaan ampuilivat, joten räjähdykset löysivät paikkansa tossa mun ikkunan kohdalla. Iskäni tyttönä en voinut kuin miettiä kaikenlaisia potentiaalisia vaaratilanteita, joihin ilotulitteiden väärä käsittely vois johtaa. Mitään ei kai kuitenkaan tapahtunut. Hyvä kai. Aamulla keittiö haiskahti ihan tupakoitsijan hengitykseltä, sen verta intensiivisesti tässä naapuristossa poltettiin rahaa taivaalla.

Iltapäivällä näin tähtiä - väsymyksestä. Uupumus iski reilu tuntia ennen kun piti esitelmöidä. Eihän se mitään, paperista voi aina lukea. Mitä nyt kaikki laitoksen tulostimet päättivät heittäytyä lakkolaisiksi samaan aikaan. Onneksi oli varapaperi. Siinä nyt tosin oli enemmän yliviivattuja sanoja kuin puhtaita ja selkeitä tekstejä. Hyvin meni kuitenkin. Kysymyksetkin oli kivoja ja osasin tällä kertaa jopa vastata - ihan järkevästi vielä. Oikein sellanen pieni itseluottamusruiske. Kelpasi näin ankeeseen ja harmaaseen päivään.

Esitelmän jälkeen olin ihan supernaisfiiliksissä ja ehdinpä vielä puntille. Siis juoksumatolle. Oli sen verran peri-brittiläinen sää, että hirveästi ei kiinnostanut näiden Sheffieldin kukkuloiden takominen. Melkein 46km kerty tälle viikolle, mutta väliäkös tuolla. Mulla on huomenna (ylihuomenna ja ylihuomisen huomenna) treffit Glasgow'ssa! Ha haa! Yritäs nyt latistaa kylmä maailma!

No comments:

Post a Comment