Thursday 13 February 2014

Viikko yhteenveto

Kiire viikko. Keskiverto seminaari. Viis kokousta, joista kaks edessä huomenna. 3,15 kuppia kahvia per päivä. EU direktiivejä. Läjäpäin IAEA ja OECD dokumentteja. Insinöörikirjoja. Ties mitä vielä. Pseudo-älykkyytä. Oon hetkellisesti päässyt eroon teknisistä artikkeleista. Nyt luen jätteestä. Kuka olis ajatellut, että jätteistä ja roskista on niin paljon kirjallisuutta. On. Ydinjätteestä vähemmän. Mikä tietenkin on mahtavaa!

Tänään oli hieno päivä.


Ei myrskynnyt. Koko päivän oli kirkas taivas. Ei pilven hipsukkaistakaan. Mutta niinhän siinä kai sitten tais käydä, että saatiin nauttia tyynestä päivästä ennen vuosisadan myrskyä. Tai ei ehkä. K:n pikkulinnut laulo pakoon lähtiessään, että huomenna pitäis olla vuoden pahin myräkkä. Tiedä, mitä se tarkottaa. Jo eilinen myräkkä sai talon tärisemään. Sänky tutisi ihan toden teolla, ja vääristä syistä. Niin ja huoneessa tuuli. Kuivupahan pyykit nopeammin. Mahdollisesti.
Huomenna on ystävänpäivätreffit S:n ja NH:n kanssa. Jo onkin aika, että istutaan kolmisin alas ja pohditaan, mistä tässä PhD:ssä oikestaan on kyse. Vähän jännittää. Tänään kokoonuttiin S:n kanssa suodatinkahveille keskustelemaan siitä huomisesta kokouksesta. Käytiin myös läpi mun viimesintä tekstiä. Oli kuulemma oikein hyvä. Ja oon kuulemma jokseenkin edellä aikataulua verrattuna ihmisiin, joiden tutkinto on kolmivuotinen. Mahdollisesta julkasustakin oli puhetta, mutta se on sitten syksyn bisneksiä. 

Huomenna pubiin toimiston kanssa illalla pubiin, toiset ystävänpäivätreffit! Lauantaina Oxfordiin. Jos. Jos on raiteet. Ja sähköt. Ja mitä muuta junan kulkuun tarvitaan. Herätyskellokin sais toimia. Klo 6:50 alkaa matka. Perillä pitäis olla, joskus puol kympin jälkeen. Toivottavasti.

No comments:

Post a Comment