Saturday 8 February 2014

Hei me lennetään!

Myrsky jatkuu, niin ulkona kun mun ruokakaapissani. Pikkuhiljaa tavarat tosiaan kaappien perukoilla vaihtunut. Nyt pitäis olla täysin vegaaniystävällinen varasto. Yllätyin kun havaitsin, että suurinta osaa lihankorvikkeista en pystykään enää syömään - niissä on kananmunaa. Mutta kyllähän sitä keinot keksitään! Monet vegemakkarat käy yhä, kuin myös erilaiset kasvisburgerit, falafelit tms. Jotta, että kyllä tämä tästä! Vitamiinitkin tuli postissa keskiviikon paikkeilla. Yhdessä pikkupillerissä koko päivän vitamiinitarpeet. Kelpaa.

K ei vieläkään tue. En ehkä ole yllättynyt. Toimistosta tosin löytyi yllättävältä taholta henkistä tukea, jos sitä tarvitaan. Luulen, että
näin Sheffieldissä ollessa ei tule olemaan mitään ongelmaa ruokavalion suhteen. Aberdeenissä pitää sitten taistella omista oikeuksistaan ja Lapissa pitää keksiä jotain. Mutta toistaseks oon ihan tosi tyytyväinen.

Starbucksin soijalattekin oli ihan tajunnanräjäyttävän loisteliaan makuinen. Saattaa tosin myös johtua siitä, että kahvinautintoa edelsi puolentoista tunnin tiukka urheilurutistus.

Eilen oltiin University Armsissa lasillisilla osan toimististon kanssa. Oli ihan kivaa. Vaikka en tiedä, mikä siinä vieläkin on, että miesten (ei kai ne enää mitään poikia oo...) kanssa viihtyy paljon paremmin kun naisten. CG lupasi avustusta kun rupee tuskailemaan seuraavaa luku-urakkaa, jonka S anto. Kun nyt sais tän tämän hetkisen projektin väännettyä sellaiseen kuntoon, että sen kehtaisi lähettää luettavaksi. Kovin kunnianhimoisesti ilmotin, että se on valmis tämän viikon loppuun mennessä. Tällä hetkellä näyttää siltä, ettei onnistu. Kattellaan!

Torstaina olin tosiaan kahvilla Kirjastotädin kanssa. Oli kivaa. Vaikka en paljon mitään muistakaan. Jostain syystä uni ei tullut torstain vastaisena yönä ollenkaan, ei niin millään. Myrsky pauhas ja ikkunat rätisi. Hyvä, ettei pisarat tullut ikkunasta läpi. Loppujen lopuksi nukuin ehkä kaksi tuntia ja kuljin sumussa koko päivän.

Huomenna kirjastopäivä. Toivottavasti ei sada. Olis kiva olla kastumatta. Vaihteeks.

No comments:

Post a Comment