Thursday 3 October 2013

Tuli saderankka, kahvihetken vei.

Eilisen kaatosateen satoa korjattiin tänään. Nenäliinojen muodossa. Päivä on ollut ihan kamala. Poskiontelot on räjähdyspisteessä, nenä virtaa kun Niagara, silmiä polttaa ja jäseniä pakottaa. Oli määrä mennä Postgrad Societyn kahvitteluhetkeen tänään, mutta olo ei antanut myöden. Kampukselle oli kuitenkin raahauduttava. Viimeinen info-sessio oli tänään. Tällä kertaa tuntui, että siitä oli oikeasti hyötyäkin. Saatiin kurssiaikataulut ja ensimmäiset lukemiset. Olin innoissani kun pikkupossu. Sitten kesken yhdeen kurssiesittelyn alkoi hirveä kohina. Kastuin läpikotaisesti kotimatkalla. Hurraati.

Oonkin sitten viettänyt suurimman osan päivästä sängyssä. Tuijotellen BBC:n ohjelmia netistä. Löysin jonkun tiededokkarisarjan ja yhdessä jaksossa puhuttiin ydinreaktioista ja atomeista. Pitää katsastaa se tarkemmin, jahka jaksan keskittyä paremmin.

Oon muuten huomannut, näitä päivityksiä kirjotellessa, että mun ajattelut on muuttunut. Nykyään käännän englannista suomeen, en suinkaan toisin päin ja välillä on hirveän vaikea löytää sopiva ilmaus. Siis sellainen joka ei ole finglishiä. En väitä, että suomen sanavarasto tms. olis kokenut sen kummempaa inflaatiota, nenä nyt vaan tuppaa juoksemaan ja info-sessiot ottamaan paikkansa.

No comments:

Post a Comment