Friday 4 October 2013

Hei, oltaisko taas tapaamisessa!

Jos eilinen päivä oli kamala olotilan kannalta, niin viime yö ja tämä päivä ei olleet paljon parempia. Yöllä olin tyytyväinen, että molemmat kämppikset oli poissa niin ei tullut huono omatunto yskiessä täällä ullakolla.

Aamupäivän pidin toimistoa sängyssä. Ei se kamalan tehokasta ollut, mutta sain sentään luettua yhden metodologia-artikkelin. Iltapäivällä pumppasin paikallista buranaa naamariin ja lähdin vaappumaan kohti kampus pubi University Armsia, jossa meillä oli epävirallinen nuclear network-tapaaminen. Paikalla oli kaks supervisoria, S ja M, jotka haastatteli mua sillon elokuussa, ja kolme opiskelijaa, minä, C ja F.

Oltiin F:n kanssa siellä muita aikasemmin ja vaihettiin kuulumisia, tavattiin ekan kerran Yorkissa keskiviikkona, kun ollaan myös samalla WRDTC linjalla. F kertoi siinä kun höpöteltiin, että se haki tekemään tätä mun projektia. Siitä kait vois vetää sitten sellaisen johtopäätöksen, että se elokuinen haastattelu meni oikeasti hyvin, vaikka en sillon vakuuttunut ollutkaan. Niin siis, kyllähän jo se, että sain tän paikan on osoitus siitä, että jonkin asteisen vaikutuksen onnistuin tekemään silloin, mutta kyllä se vaan on myönnettävä, että tää vähän hivelee omaatuntoa. Ehkä sitä tämän illan voi istua rinta rottingilla täällä omissa oloissaan.

Pubista menin kahville/opiskelemaan, kun ei kotona opiskelu oikein suju. Sain luettua toisen artikkelin, ja löysin aikataulut parille ydinvoima-kurssille, jotka C oli bongannut aiemmin. Niille olis kuulemma ihan hyvä osallistua. Haluaisinkin. Ainoa ongelma tulee ajan kanssa, aika monet luennot on törmäyskurssilla noiden tutkimusmetodikurssien kanssa, mutta ehkä sitä jotenkin pystyy suplimaan näitä.

Ensimmäinen deadlinekin tuli; S:lle pitää toimittaa (huikea) yks powerpoint slide, jolle on listattu mun projektin pääpointit. Ne sitten esitellään oikeille tutkijoille konferenssissa Portugalissa kolmen viikon päästä. Scary much. Ens keskiviikkona on sitten ensimmäinen virallinen tuokio S:n kanssa. Käydään läpi koulutustarpeet, käytännönasioita ja mielenkiintosia pointteja, joita oon jo poiminut lukemistani artikkeleista (niin mistä??! :/).

(PS. Sheffield Utd pelaa tänään kotona. Kuulen yleisön kannatuslaulut ja karjunnat kotiin. K ihmetteli, että mikä ihme siinä on, että tuppaan asumaan fudiskenttien ja stadioneiden lähellä riippumatta siitä, missä maassa tai kaupungissa asun. :))

No comments:

Post a Comment