Tuesday 8 October 2013

Maanantai ei mittään.

11h tuntia opiskelua. Löysin pari OK artikkelia ja yhden oikein muikean. Kampukselle en vielä uskaltautunut tämän taudin kanssa. Huomenna yritän. Ehkä. Sain ihan hyvin opiskeltua täälläkin niin en tiedä jaksaako sitä. Laitoksella kun ei kuitenkaan ole työtilaa. Kirjastoon en ole ehkä henkisesti valmis. Toisaalta näiden sairastelupäivien jälkeen olis varmasti ihan hyvä olla vähän ihmisten ilmoilla. Muutakin kun käydä kaupassa (puuroa ja marjoja aamupalaksi huomenna, maha ei malta odottaa!)

Luulen, että talon kissa on akateemikkokissa. Mulla jäi kynät ja muistiinpanot lattialle, ja se hipsi suoraan niiden kimppuun kun tuli visiitille. Haisteli kirjoituksia ja pyöritteli kynää ympäri lattiaa. Selkeetä potentiaalia. Nobelin rauhan palkinto 2016?

Sitä on muutenkin kiva kattella. Kissaa siis. Vaikka se on kamalan ujo, on tosin vähän rohkeampi joka päivä, niin se on kamalan utelias. Jos on vähänkään laatikot auki tai ovet raollaan niin sen on pakko tunkea päänsä jokaiseen mahdolliseen rakoon ja koloseen tai tassu ainakin jos pää ei ihan mahdu.

WRDTC:n STS (Science and Technology Studies) -linjan seuraava miittinki on vähän reilun kuukauden päästä. Mukana myös toisen ja kolmannen vuoden opiskelijoita. Toivottavasti pönötetään Sheffieldissä ennemmin kuin Yorkissa.

Otin eilen ihan hirmuisen läjän kuvia, mutta jostain syystä ne ei halunneet järjestäytyä mun perfektionista mieltä tyydyttävästi eiliseen päivitykseen, niin pistelen niitä tänne hiljalleen.

Yritettiin tänään K:n kanssa miettiä, mitä tehdään viikonloppuna. Pohdittiin läpi kaikkia juttuja, mitä piti tehdä aiemmin, mutta ei saatu tehtiä. Hienoa ideoita kaikki. Päästiinkiin pisteeseen, jossa voi sanoa, että meillä on suunnitelma. Ja se on, ettei tehdä mitään. Paitsi tilataan pizzaa, koska mulla on sähköpostissa piilossa 50% ale-kuponki!

No comments:

Post a Comment