Thursday 24 October 2013

Kaikkea ja ei mitään

Viikko vierähtänyt taas. Huh, huh. Siihen on sisältynyt 11 tuntia tutkijakoulutusta - pilottihaastattelun (läksyjä!) mietintää, yks peruttu ydinvoima luento ja supervisorpalaveri. Niin ja hupipuolella viikonlopulla Aberdeenissa, joka ei lainkaan yllättäen sisälsi pizzaa ja fudista. Paljon fudista.

Lisäksi oon käynyt vakavia keskusteluja Harry Potterista, Game of Thronesista, Hunger Gamesista ja muumeista. Muumeista! Kuulin myös, että mun puheessa on sekä geordie että skottivaikutteita. En usko kumpaakaan. Ai niin. Puntillekin eksyin eilen. Herran isä! Pitää ryhtyä treenaamaan tammikuuta varten. Urheilu on jäänyt ihan kamalan vähälle.

Urheilusta tulikin mieleen, löysin vihdoin pyörän, joka mahtui mun budjettiin ja oli vielä hienonnäköinenkin, siis puhtaasti tyylikäs. No tietenkään sitä ei ole yhdessäkään Sheffieldin pyöräliikkeessä, vaikka toisin mainostettiin. Näinpä näin. Pitää siis alottaa etsintä uudestaan ja tyytyä löntystämään toi 40 minuuttia kampuksen ja kodin välillä tästä eteenkin päin.

Menneen viikon suurin saavutus lienee kuitenkin se, että sain vietyä maidon kahvia varten toimistolle. Jes! Miinuspuolella tosin se, että kahvin kulutus on lisääntynyt maidon myötä. Mutta vaan kupillisen verran. Toistaiseksi ainakin...

Ai niin, ja ihan, että tästä nyt on joku historiallinen merkintä; eilen oli ensimmäinen päivä viikkoon kun ei satanut. Tai siis illalla ei satanut. Se oli jotakin se. Tänäänkään ei satanut. Huomenna sataa. Taas. Hurraati!

No comments:

Post a Comment