Sunday 8 February 2015

Veljellinen viikonloppu

Velimiehen matka Teräskaupunkiin ei mennyt niin kuin piti. Rugby sotki Walesin liikenteen ja juna ehti mennä menojaan ennen kuin velimies ennätti vetimineen asemalle. Murheissa päin oltiin tahoillamme, luovutettiin. Päätin kuitenkin vilasta muita mahdollisia junia ja sitten hulluna liikkeelle. Monenmoisen mutkan ja etä-stressin jälkeen seisoin Sheffieldin asemalla lauantaiaamuna klo 1.40 Big Mac-ateria kourassa kun konnari samaan aikaan herätteli veljeä junassa. Pääsi poika perille ja sai ruokaa napaan. Samaan katkesi mun viiden vuoden Mäkkärissä käyntitauko, mutta oli sen arvoista.

Lauantaina käytiin Applella näyttämässä mun läppäriä. Kovalevy rikki, kone kotiin ja tee se itse-nörtti asennus käyntiin myöhemmin viikonlopun aikana. Ennätettiin kampuksen kautta Hillsborough'on katsomaan kun Sheffield Wednesday pelasi Cardiffia vastaan. Oli ihan kelpo peli noin velimiehen ensimmäiseksi potkupallokokemukseksi. Käveltiin koko kaupungin halki varpaat suliks ja palkittiin itsemme pizzoilla ja kekseillä. Hengailtiin. Nukahdettiin telkkariin.

Aamulla annoin pojan koisia. Hengittelin höyryä ja huuhdoin nenää suolaliuoksella. Henkitorven tulehdusta lievittääkseni. Juotiin aamu(päivä)kaffet ja käytiin metsästämässä ruuvareita läppärin hoitoon, oli varsinainen rumba. Kovalevy saatiin koneeseen (ei toimi vieläkään), velimiehelle hankittiin elektronisia sarjakuvia. Katsottiin Newcastlen peliä banaanipannarin kanssa. Oli kuulemma sika hyvää. Vegaanivoitto, hahaa! Harmi, että jalkapallokentällä ei tullut samanlaista tulosta.






No comments:

Post a Comment