Monday 12 May 2014

Kolmen päivän herkkupala


Viikonloppu vierähti taas Skotlannissa, mikä oli ihanaa kun viime viikko osottautui ihan masisteluviikoksi noin muuten. Lähdin poikkeuksellisesti jo aamujunalla (6:33), mikä oli sekin ihan hirmu ihanaa. Juna oli Edinburghiin asti lähes tyhjä, eikä sieltäkään joukkoon eksynyt kuin pari eksynyttä lammasta. Sain raapustettua esseen valmiiksi ja vähän ehdin maisemistakin nauttia siinä työn ohella. Saarella on kyllä mahtava asua, silloin kun sää on suosiollinen (ja itse istuu junan lämmössä)!

Oli taas ihan herkutteluviikonloppu. Alotettiin lounaspizzalla (Pizza Expressissä on nykyään yksi vegaaniystävällinen pläjäys). Siinä syödessä ikkunan toisella puolen lokit järjestivät lounasteatterinäytöksen Avara luonto-tyyliin. Nyt odotellaan vaan pikkulokkeja. Jes.. Illemmalla sain K:n suostuteltua lenkillekin. Kuka olis arvannut! Voi olla, että se suklaakeksipaketti, jonka lupasin palkkioksi motivoi. Voi olla.

Lauantaina käytiin pitkästä aikaa kirjakaupassa (erhe). Tarjosin kirjat, K kahvit. Ostin myös elämäni ensimmäisen paistin pannun. Se oli keltainen ja keraaminen. Niin oli. Kun avattiin paketti niin pinta oli piloilla, ties mitä tapahtunut. Takaisin kauppaan tällä viikolla sitten kun ehtii. Illalla Euroviisut, inkivääriolutta ja jotain kamalaa unkarilaista väkijuomaa. Shakkia. Ehdin suuttua, mutta sitten päätin kasvaa hetkellisesti isoksi ja pelattiin toinenkin peli. Käyttäydyin oikein lupaavasti. Kyllä musta vielä ihminen tehdään. Kun olin äänestänyt Suomea lähdettiin baariin, jossa K työkamu vietti vanhenemisjuhliaan. Join neljännestuopin banaaniolutta, jonka huuhtelin alas reilulla puolella litraa vettä. Oli hyvää, kun ei maistunut oluelta, mutta tais olla diabetes lasissa. Kamalan makeeta!

Sunnuntai meni laiskotellessa. Tyypilliseen tapaan. Käytiin katsomassa kuinka Aberdeenin hyvä kausi murentui viimeisen pelin viimeisen 30 sekunnin aikana. Sitä se urheilu kai sitten on. Tehtiin tacoja edellisen päivän ruuan jämistä ja omenaherkkua. Nam, nam!

Tänään alas, torstai-iltapäivällä takaisin ylös. Siinä välissä esitelmä ja kaksi kokousta.
Tässä talossa remppa jatkuu kuulemma vielä 6 viikkoa. Taidan alkaa uhkailemaan muutolla. Heinäkuu menee Skotlannissa varmasti nyt.
On hyväksikäytetty olo.

No comments:

Post a Comment