Saturday 9 November 2013

Lauantai-aamu.

Aamukahvi. Kulhollinen muroja. BBC:n aamushow. Rauha. Ei sen kummempaa. Tällaset rauhalliset aamut tuntuu jotenkin tosi erikoisilta. Luksusta. (Enkä oo vielä edes saavuttanut "ruuhkavuosia".) Viikolla oon lähes joka päivä liikkeellä ennen aamuseitsemää, tai jos koulutus alkaa aikaisin niin viimeistään 8.30, kun en mene puntille. Tosin, yleensä silloinkin oon tehnyt jotain opiskeluun liittyvää.

Vaan ei tänään! Aamupäivästä olen lähdössä Yorkiin päiväksi. Treffataan Wesin kanssa. Edellisestä näkemisestä onkin vierähtänyt 15 kuukautta! Sen kummempia suunnitelmia meillä ei päivän varalle ole. Toivottavasti sää pysyy hyvänä. Ulkona olis kiva olla, kun päivät tulee vietettyä aina sisällä. Tosi kiva ja tervetullut rentoilupäivä. Ens viikolla on taas hirmuinen hoppu. Maanantaina on WRDTC STS-miittinki, tiistaina taas koko päivä koulutusta ja torstaina meidän laitoksen sisäinen STS-kokoontuminen, jossa keskustellaan ainakin datan keräämisestä. Ja haastatteluista. Hah!

Unohdin aiemmin postata tän kuvan. Kotitekoinen pizza, jota koristaa kasvispepperoni. Kaikkea sitä maailmasta löytyykin! Meillä oli keskiviikkona pizza-ilta kämpillä. E emännöi, 166 (= minä ja L) edustettuna täysmiehityksellänaisetuksella, erikoisvieraina E:n heppuli, entinen kämppis ja entisen kämppiksen nykyinen poikaystävä. Oli kiva ilta. Äidin ukilta eteenpäin viestittämät varoitukset itsestään täyttyvistä viinilaseista oli täysin relevantteja. No, siihen asti, että emäntä itse oli mukavassa huppelissa ja päätti kokata lettuja. Koska ei oltu jo tarpeeksi täynnä. Mutta niin kuin sanoin, oli tosi kiva ilta. Poskilihaksia särki.

Tove Janssonin "uusi" kirja tuli täällä kauppoihin torstaina. Kävin hakemassa oman kappaleeni eilen. Onhan se aina kun kotiin tulis kun Janssonin kirjoja lukee, ja samaan aikaan kummallista kun lukee englanninkielisiä kuvauksia Suomesta ja Helsingistä ja sitten yhtäkkiä tajuaakin, että tässä puhutaan nyt Kruununhaan rannasta. Kaikkea sitä!

No comments:

Post a Comment