Tuesday 19 May 2015

#huuma #juoksu #euroviisu #mikä-mun-sukupolvea-oikein-vaiva #moi

Loppukevään syksy ei tunnu hellittävän millään. Vettä riittää ja ankeeta on. Päätin eilen syödä vihertävästi ja jatkaa makunystyräin koulutusta. Yritän suostutella itseni tykästymään persiljaan, raakaan lehtikaaliin ja jalapenoihin (joista jo mainitsinkin). Terveellisyyden tasapainoksi vedin napaan myös viis vegaani kinuskileivosta. Hyvä ruoka, suurempi juoksumotivaatio.

Ja kyllä tänään taas mentiinkiin. Tällä kertaa hitaasti, mutta keskipitkästi. Jatkoin lauantaista mielen ylennystä aamukuuden auringossa oikeella-tavalla-tuskasella kympillä. Kyllä näistä koivista vielä menopelit muovataan, voi tosin olla, että se Tukholman maraton tulee pari askelta liian aikaiseen vastaan, mutta sitte lähdetään kisaturistiksi. Tehdään parhaamme ja katsotaan mihin se riittää. Juoksu ei ehkä ole hallussa, mutta urheilukliseet kyllä!

Niin ja viisujen ensimmäinen semifinaalikin tänään. Enkä ole yhtään hehkuttanut. Oon viime päivät pehmentänyt aivojani ja tsempannut itseäni kisakuntoon tykittämällä viisujen parhaimmistoa tärykalvoon. Muistelin eilen katkerana, kuinka mun Aberdeeninaikainen akateeminen ohjaajani ei antanut mun tehdä päättötyötä Euroviisuista, mutta karkoitin katkeruuden….kuuntelemalla viisuja. Muistelin myös huvittuneena, kuinka K:n kanssa suututettiin viime vuonna meidän Aberdeen-toveri, kun sanottiin, että myöhästytään sen synttärikemuista kun ei voida lähteä ennen kun kaikki laulut on laulettu. Pidettiin piknikkiä olkkarin lattialla, juotiin viiniä ja tuijotettiin iPadin ruudulta parrakasta naista.

Voi sitä sielujen sinfoniaa!

No comments:

Post a Comment