Monday 2 March 2015

Oli


Oli viikonloppu. Oli ruuhkajuna. Oli seisomapaikat Yorkista Berwickiin. Oli Pandan lakritsi-matkayllätys. Oli tulevaisuudesta kuiskuttelua. Oli intialaista. Oli syrjäinen hotelli. Oli kaksi yhden hengen sänkyä. Oli läheisyys. Oli ahtaus. Oltiin me.

Oli lihaskolotus. Oli paikallisbussimatka ja herkullinen aamiainen, olinhan lähettänyt kaiken uppopaistetun K:n lautaselle ja saanut vaihtokaupassa grillatun tomaatin. Oli jono pubiin. Oli olutta pubissa ja sen ulkopuolella, vaan ei mun mahassa. Oli rugbya. Oli Aberdeenin tuttuja ja enimmäkseen tuntemattomia. Oli kaatosade. Oli kylmä. Oli läpimärät tennarit. Oli hyvä illallinen. Oli taksimatka hotellille. Oli kylpy. Oli lauantaitelkkari ja jalkapalla. Oli ehkä tietokonepeli. Oltiin me.

Oli aamukahvi Waverleyn asemalla. Oli aamujuna Sheffieldiin. Oli työjuna. Oli hakua sinne ja tänne.. Oli hyvän sään Skotlanti. Oli tuulinen Sheffield. Oli kylmä päämaja. Oli kahvia ja teetä. Oli lisää rugbya (ihan kun sitä olisi kukaan kaivannut). Oli eksynyt pizzakuski. Oli perille löytänyt pizzakuski. Oli pizzaa. Oli kuumavesipullo. Oli päikkärit. Oli jäähyväiset. Oltiiin me.

Oli aika uuden odotuksen. Oli kevään ensimmäinen päivä.
Oltiin me.

No comments:

Post a Comment