Thursday 22 January 2015

Torstai

Istun tyhjässä toimistossa. Ulkona on pilkkopimeetä. Korvissa raikuu Juicen Viidestoista yö. Odotan, että olis aika lähteä joogaan. Väsyttää, enkä jaksais. Ahdistaa olla tönkkönä kullatun Buddhan edessä. Yhdeksän tunnin työpäiväkin takana. En tiedä oonko taaskaan saanut mitään aikaan. Paitsi ehkä vähän lisää stressiä.

Eilen tuli lunta tupaan kenttätyön saralla. Lähetin S:lle sähköpostin, jonka ensimmäinen lause oli kokonaan tikkukirjainta. Otti päähän. Lähdin kotiin. Kävin kympin lenkillä (eka loukkaantumisen jälkeen!), tilasin pizzan ja jatkoin hommia. Ei ollut enää tarvetta käyttää tikkukirjaimia ja lähetin maltillisemman sähköpostin. Pizzani söin sivistyneesti suoraan boxista töitä tehdessäni. Myöhemmin ahmin hupikirjaani. Sivuosaa esittivät tee, voileipä ja liiga cupin matsi. Ensimmäistä kertaa tänä vuonna nukahdin kuumavesipulloa halaten, vaikkei edes ollut vuoden kylmin yö. Ehkä vuorokauden verran taivaalta syöksynyt räntä kolostutteli luita.

Toimistolta aamulla ja puolenpäivän aikaan.

Aamulla käytin viimeiset mantelimaidot puuroon ja googlailin K:lle työpaikkoja, vaikken ihan varmasti oikein tiedäkään, mitä sen akateemiset superkyvyt on. Seisoin 40 minuuttia vessan edessä odottaen, että pääsisin pesemään hampaat. Yhteisasumisessa ei ole mitään kivaa. Meillä on taas remontti ja kämppä myynnissä. En tiedä toivoisinko, että myisi nopeasti, jotta pääsisin tuolta mahdollisimman pian pois vai että ei menis kaupaksi niin en löytäisi itseäni täältä seitsemän viikon ajan kodittomana.

No mutta. Ehtiihän sitä myöhemminkin murehtia.
Huomenna Lontoon kautta Walesiin. Hallitus kokoontuu viikonlopuksi. Rautatiet saavat taas oikein avokätistä tukea.
Olkaa hyvät ja mieluiten ajallaan!

No comments:

Post a Comment