Monday 16 June 2014

Hetken Sheffield oli kultainen!


Juna toi perjantaina yhden väsähtäneen K:n kaupunkiin. Sunnuntaiaamuna sain tunnustusta siitä, miten oon jaksanut matkustaa koko vuoden. "Vihdoinkin tajuan, kuinka väsyttävää ja tuskasta on matkustaa viikonlopuksi Skotlantiin ja takaisin." Kiitos! (: Siinä välissä ehdittiin kaikkea kivaa ja vähemmän kivaa!

Perjantaina käytiin K:n lempparilafkassa safkalla. Herrasnaisena tarjosin, koska toinen maksoi kalliisti junasta. Iltaa jatkettiin K:n entisen Aberdeen kolleegan, nykyisen työttömän tiedemies H:n ja tämän psykologianluennoitsijavaimo S:n kanssa Beehivessä (äiti ja R tunnistaa paikan) jalkapalloa tuijottaen. Hollanti-Espanja. Meidän seurapari oli täysiverisiä hollantilaisia, joten peli sai lisäjännitystä, ja mun sääri muutaman lisämustelman, kun jännitys sai toverimme jalat sätkimään. Hollanti voitti ja kyllä kelpas. Kotiin juostiin pissat melkein housuissa kun pubissa oli ruuhka. Sohvalle nukahdin Chile-Australia matsiin.

Lauantaina olin lupautunut menemään Meadowhalliin. Hyi että. Onneksi oltiin aika aikaseen liikkeellä (sain kuulla kunniani kun heräsin seitsemältä enkä tahtonut enää nukahtaa). Kierreltiin kaupoissa ja ärjyin ihmisille. Housut ostin, koska mun lempparihousut on kulunut pepusta läpinäkyviksi! Voihan surku. K shoppasi sitetn vähän enemmän, mutta koitti vaatteita vasta kotona ja tuskaili suurta (?) takapuoltaan, joka ei kuulemma enää mahdu housuihin. Yritin siinä hienovarasesti puhua liikunnan hyödyistä ja olla liikaa hymyilemättä toisen tuskalle. Lounaat pisteltiin napaan Meadowhallissa. Kotiin tultaessa K pisti mun pyörän jarrut (melkein) kuntoon ja nosti ohjaustankoa kaksi senttiä. Sitten löhöttiinkin sohvalla loppupäivä fudista tuijottaen. Syötiin pizzat. K osti kaupasta ja mä tein oman. Marjoja ja popcornia.

Sunnuntaiaamuna herättiin kun toveri E hölkkäili rappusia ees taas ja ovet kävi. Sillä oli muuttopäivä. Törmättiin ovella kun oltiin lähdössä vaihtamaan K:n housuja keskustaan. Muuttoapu oli kuulemma nauttinut edellisenä päivänä villiä elämää alkoholin ja huumeiden kera. Siellähän se autossa istu surkeannäköisenä kun vilkasin ikkunasta.

Istuttiin K:n kanssa kaksi tuntia kahvilla, saatiin housut vaihdettua ja sitten surusteltiin juna-asemalla. Ei se ole sen helpompaa jäädä kuin lähteä. Kyllä sitä taas tuli raahauduttua kotiin vedet silmissä. Ei oo tainnut äidistä polvi parantua. :) Puntin kautta toki kuljin eilen takaisin ankeuteeni. Kävin vetämässä intervallitreenin. Viikossa sain 30km alle. Kyllä nää uudet lenkkarit on kohta ajettu sisään.
Eikä heinäkuuhunkaan ole kuin huijaus!

Pitäisi varmaan stressailla niitä ensi viikon konferensseja hiljalleen.

No comments:

Post a Comment