Saturday 28 September 2013

Kahvia, kauppoja, kirjoja, kulttuuria ja kpuheluita


Oli taas tunteellinen päivä tänään. Menee jo liiallisuuksiin, mutta sitä se ikävä kai sitten on. En malta odottaa, että bisnekset alkaa täällä todenteolla. On jotain muutakin mihin keskittyä, kun se, että on täällä ja toinen tuolla.

Löysin tänään Waterstone'sin. Jes! Törmäsin Paasikiven Jäniksen vuoteen, mutta tällä kertaa vältin kiusauksen. Kävin käpälöimässä kaikki samat kirjat läpi, mitä aina Aberdeenissakin; pari Atkinsonia, Murakamia ja Dr Who 50-vuotisjuhlaversioita. Tuli kotoisa olo (kaikkea sitä!). Vältin tosiaan kiusauksen Paasikiven kohdalla, mutta Dr Whon kohdalla sorruin ja ostin ensimmäisen osan (kahdestatoista). Keplottelin itteni uskomaan, että se on oikeutettu ostos kerta K lukee sen joka tapauksessa myös.

Kiertelin taas kaupungilla pari tuntia; bongasin mm. Yorkshiren version TARDIKSESTA. Kävin jossain museossa ja kasvihuoneessa – ne oli samassa rakennuksessa. Ja Nerossa kaffella. Ei ollut palvelu yhtä hyvää kun meidän kuppilassa. Meidän. Hah. No, siellä missä olin töissä. Istuin kahvilla aika hyvän tovin lueskellen sitä aiemmin ostamaani kirjaa, ja kirjotin yhden kortinkin Aberdeenin suuntaan. Sitten K soitti ja piti lähteä ulos, koska yhteys kahvilassa oli sen verta kehno. Istuin ulkona auringossa juttelemassa. Lämmitti ihoa ja sydäntä.

Tescosta hain safkat ja nyt kirjoittelen tätä. Pitäisi vielä ehkä käydä hakemassa vähän naposteltavaa illan Dr Who ja fudispläjäystä varten. On se hienoa kun on telkkari. Paitsi, että mielummin tuijottelisin noita ohjelmia läppäriltä K:n kainalossa.

Niin ja bongasin sen Aberdeeninkin täältä, vaikka eilen epäilin.. ;)











No comments:

Post a Comment