Friday 5 May 2017

Etätöitä

Skotlanti, ylämaat, moro!


Väikkärishow on siirtynyt kahdeksi viikoksi Skotlantiin, Invernessistä pohjoiseen. Supervisor S:n kälyn tönöä, kissoja ja kanoja vahtimassa. Jotain väikkäriä pitäis kirjottaa. Vaan kun ei huvita. Muutenkin paluun jälkeen on ollut snadisti kinkkistä tällä motivaatiopuolella, mutta ehkäpä siitä syystä on hyvä olla lukittuna keskellä ei mitään pomonsa kanssa, joka roikottaa deadlinea kaulan päällä ja sanoo, ettei kiinnosta jos on ahdistavaa. Että näillä mennään.

Mutta makeeta on ollut täällä nää neljä päivää. Säät on suosinu ja aamulenkit on saanut vetää auringonpaisteessa ja lannantuoksussa - ah, maaseutu! Tänään istuin läppärin kanssa ulkona, yritin toiveikkaana ruskettua palamisen sijaan ja näyttäisi, että onnisti.

Huomenna on kuulemma työpäivä (ei sinänsä haittaa), illasta sitten jotain muuta. Ensi viikolla vietään aikaa tien päällä. Ensin tavataan maanantaina joku akateeminen heppuli näiltä kulmilta ja keskiviikkona raahaudutaan Wickiin - ylemmäs pohjoiseen - ydinarkistoihin. Elättelen toiveita, että tää olis suunnitelemista tulevaa varteen, koska pikku hiljaa alkaa hiipiä ressi tulevasta. Kun pitäis ensi vuoden helmikuusta ihan aikuiseks heittäytyä, sillä lailla, että töitä ja laskuja ja ehkä verojakin. Toivottavasti myös palkkaa.

Mutta nyt sielu lepää, vaikka mieli väkertää taukoamatta.


No comments:

Post a Comment