Sunday 19 June 2016

Sheffield Diaries went Banksyland

Tää on ihmeellinen maa. Istuin eilen junassa Birminghamista Bristoliin kun vieressä oleva nainen hörppäsi teetä väärään kurkkuun. Istuin siinä mun vieressä köhi ja yski naama punaisena, puoliksi tukehtuneena ja pyysi anteeksi. Oh well.

Bristolin asemlla odottin Cardiffista kolme minuuttia aiemmin saapunut Aberdeenin S. Aseman ulkopuolella odotti kaksi double deckeriä. Oltiin kävelemässä ohi kun siinä paikalla ollut naishenkilö kysyi, että ollaanko menossa Bristolin yliopiston avoimiin oviin - jos niin, niin tästä pääsee bussilla ilmaiseksi kampukselle. Nyökyteltiin innostuneesti - juu, juu - avoimiin oviin tässä. Napsautettiin henkiset yläfemmat - näytetään kandeilta! - ja kavuttiin bussin yläkertaan, jossa valitettiin - ehkä turhan äänekkäästi - kandeista (Aberdeen S vetää seminaareja, ja mun mielestä ne on muuten vaan tiellä) ja väikkärielämän mustista aukoista.




Kohteliaisuudesta kierrettiin kampuksella, vedettiin kaffet ja voileivät naamariin ja juoruttiin. S päätti lähteä uudelleen opiskelemaan, tällä kertaa kemiaa. Itse arvoin geologian ja maantiedon välillä, kunnes vahingossa käveltiin mantsan rakennuksen ohi. Käytiin haistelemassa kirjastoa ja mietittiin kehdataanko nappasta mukaan yliopiston mainoskynät. Ei kehdattu. Valitettiin omien kampuksiemme rumuutta ja nykyisten lukukausimaksujen suuruutta.

Iltapäivä vietettiin @Bristolissa, paikallisessa Heurekassa, joka oli ennemminkin Heureka potenssiin kymmenen. Vietettiin paikalla neljä tuntia polvenkorkuisten ja superinnokkaiden isien kanssa. Pelastettiin lehmiä tuberkuloosilta, tehtiin animaatioleffa, seistiin hurrikaanin keskellä, testattiin aisteja, pistettiin ihmisen sisälmykset oikeaan järjestykseen, punnittiin aivoja ja ihmeteltiin neanderthalin ihmisien reisiluun kokoa.



No comments:

Post a Comment