Friday 22 April 2016

Kun hallitus kävi kylässä.










Siinä sivussa vanhenin! Ja elämä jatkuu täysillä. Synttäripäivänä porhalsin vuoden nopeimman vitosen, sain vegaanibrownien ja lasillisen punaviiniä. Sisustettiin mun nurkkia, tehtiin palapeli, käytiin maalaismarkkinoilla, ja Leedsissä. Äiti sai kuuden päivän korkeanpaikan leirin ja mäkitreenin, mutta myös aamiaisen vuoteeseen. Ruokapöydän puutteessa. Luksusta.

Yksi kova isku koettiin vielä maanantaina, mutta nyt mennään eteenpäin niin, että pörisee! Keskiviikkona kävin ensimmäisellä kiipeilytunnilla neljästä, maratontreenikin alkoi. Kesälomamatka varattu. Paikka Barcelonan mega-konferenssissa 99.6% varma. Torstaina pidin "parhaan tai ainakin rennoimman" esitelmäni tähän menessä - toveri C:n mukaan japanilais-sheffieldiläisen yleisön edessä. Supervisor S:kin vaikutti ihan tyytyväiseltä. Sekosin sanoissa, mutta pyh.

Postissa on matkassa pitkään haaveilemani, ebaysta huutamani Polaroid-kamera, johon kaveri lupasi hankkia filmin. Toukokuun jokainen viikonloppu on täynnä. Tarkoitukshakuisesti ja ei. Vauhti vähän hirvittää, mutta kukapa hupimenoille ei sanoisi. Hurraa! Sunnuntaina töihin. Siinä hupia. Ovat muuten peloitelleet, että viikonloppuna saattaisi tulla räntää.

No comments:

Post a Comment