Thursday 4 December 2014

Lakisääteinen päivitys

Tänään heitin pitkästä aikaa oman näköiseni työpäivä; pitkäveteisen ja väsyttävän. Yhdeksän tunnin jälkeen pamautin kuulokkeet korville ja nenän kotia kohden. Fiilistelin kylmää ja pimeyttä, kivutonta jalkaa, liikkumisen riemua ja sitä että reilun viikon päästä pääsen heräämään partaveikkoni vierestä. Sitten muistin, että päämajasta tuli viestiä, että blogia ei ole päivitetty aikoihin. Tässä sitä siis ollaan.


Viikonloppuna näkyi pitkästä aikaa aurinko! Kävin lauantaina (joka tosin oli pilvinen) 18 kilometrin kävelyllä, mikä osottautui hyväksi päätökseksi. Sunnuntai ja maantai meni pipareita sun muuta leivoskellessa ja paistellessa. Sunnuntaina pistettiin menemään Suomi-porukalla ja maanantaina muutaman politiikka-kolleegan kanssa. Vegaanipiparit ei ole ainoastaan osa todellisuutta, mutta myös varsin maistuva osa sitä. Tosi juttu. Kahden päivän aikana testasin kahta reseptiä - molemmat toimi! Maanantain sessiossa kaikki pisti menemään vegaani-tyyliin, mikä oli siisti homma! Ja harmi vaan johti myös siihen, että toin paljon enemmän purtavaa mukanain kotiin, kun mitä toivoin. Vaan eipä ole mitään enää jäljellä... hitto. Ja hups!

Maanantaina oli myös fyssari. Reidestä löytyi kaksi lähes tulkoon parantunutta repeämää ja verrattaen paljon nestettä.  Laserilla saatiin nesteitä liikkeelle. Kinesioteippi iskettiin reiteen ja siinä se tekee jotain taikojaan. Kuntoutusliikkeet lihasmuistiin ja lupa "juosta" (jihuu!). Ongelmana ylityöllistetyt reidet, heikko peppu ja kehno lantion hallinta. Siellä ne kieppuu omia aikojaan kun salsa-lanteet. Pian rautaset pakarat ja ehjät reidet. Veronpalautusten kunniaksi ilmottauduin Sibelius-maratonille Hämeenlinnassa. Puolikas aikeissa toki. Varasin itselleni juoksutekniikkasession ja ilmottauduin tammikuussa alkavalla joogan alkeiskurssille. Vastahan tässä kolme vuotta oon ennättänyt joogan yrittämisestä puhua. Ihan innolla ja mielenkiinnolla odottelen joogailua. Musta tulee bretzel!

Huomenna on ohjelmassa kaksi testihaastattelua ja pubeilua insinöörien kanssa. Työt on notkahtanneet askeleen eteenpäin. Vihdoin! Etiikat on taskussa myös. Vihdoin! Lauantaita tässä toki odottelen asteen enemmän kuin huomispäivää. Itsenäisyyspäivä menee vanhoilla kotikulmilla, Newcastle-Chelsea matsia tuijotellessa St James' Parkin hattuhyllyltä.


No comments:

Post a Comment