Sunday 13 April 2014

Viuh, viuh.

Olin kokonainen perhe tänään. Siivosin. Pyykkäsin ja korjasin pyykikoneen, no en korjannut. Rämppäsin nappuloita vaan niin kauan, että vehje alkoi toimia. Siivosin kissan kakat lattialta - vaihtelua: viime viikolla kyseessä oli oksennus (ihan kun olis teinin äiti!). Join kaffet, kahden ihmisen edestä. Vein roskat. Kierrätin: löysin sängyn alta vaan kahdeksan eri asteisissa tyhjyyden asteissa olevaa limupulloa. Onneks ei ollut viinaa - olis ehkä oltava huolissaan! Katsoin Aberdeenin pelin netistä. Hävisivät. Pelasin tietsikalla. Kokkasin, ja pistin huomisen lounaankin jo valmiiksi. Kävin 10km (yhteensä 34km tällä viikolla) lenkillä ja maratonsuihkussa. Valitin Nikelle, että niiden app ei toiminut kunnolla. Ehdin tuhota ja uudelleen kirjottaa kaksi abstraktia ja jutella Italiaan. Järjestin treffit Frankfurtiin viikon päästä maanantaille. Ja silti tuntuu, että koko päivä on mennyt hukkaan. Ihan epistä!



Eilen jatkoin synttärihemmotteluja. Ostin kameran. Sellasen pienin Samsungin lelun. On hyvä turisti lomilla ja sitten kenttätyössä. Kävin myös ostamassa tofupohjaista "mozzarella-tyylistä" juustoa. Se haisee, mutta melkein suli kun pistin papuburgerin päälle. Myös kolme Pandan lakua (mustikka :), vadelma ja minttu) tarttui mukaan. Starbucksissa kävin työstämässä esseetä. Kahvi oli lenkin jälkeen oikein makeeta! Piileskelin yläkerrassa, ettei tarvinnut auttaa puutarhan rakennuksessa. E1 (landlady)
raahasi E:n väkisin puutarha kauppaan. Käytti kuulemma £100 yrtteihin ja siemeniin. Saa nähdä kauan puutarhainnostus jatkuu. Lähtökohdat kun on vähän heikot: basilikan tunnistus epäonnistui.

Ilta meni suomalaisten kanssa, niinkun viime viikollakin. Oltiin BrewDogissa kaljalla. No "kaljalla", kaks kolmesta ei juo kaljaa. Oltiin istumassa iltaa siis. Käytiin Red Deerissä toisilla. Sellanen pikku pubi siinä insinöörien laitoksen nurkassa melkein. Tuhat kertaa oon kävellyt ohi, mutta koskaan en ole sitä huomannut. Mukavaa oli. Taas. Vaikka välillä sitä tuntee itsensä ihan junioriksi, mutta eipä se mitään!

No comments:

Post a Comment