Friday 2 December 2016

Reissunaista painaa

Mutta taas viedään! Tällä kertaa suuntana manner, Saksa, Hannover ja Wolfsburg. Viimeisen kolmen viikon aikana, tämä viikko mukaan luettuna, oon nukkunut kolmessa eri sängyssä joka viikko. Alkais hintsusti tuntumassa päässä, selässä ja jääkaapissakaan ei ole kuin valo. Ja kolme porkkanaa.

Työtkin tuntuu vaan kasaantuvan. Vaikka niin mallikkaasti väikkäriäni välttelen. Korea-projekti on ihan päätön. Suosittelin eilisessä skypessä toveri SP:tä jättämään koko homman hetkeksi oman onnensa nojaan. Kärvistelee turhautumisessaan kun yliopisto maksoi sille väärin. Tai ei maksanut. Luulin, että maksoivat mullekin väärin. Kävi ilmi, että maksoivat aiemmasta duunista väärin. Verottivat vaan £540 ylimääräistä. Neljässä kuukaudessa. Jonkinlainen saavutus varmastikin.

Törmäsin ilman ennakkovaroitusta lähes tulkoon siihen artikkeliin, jota ollaan kirjottamassa S:n kanssa. Ei hirveästi naurattanut. Muuten luonnostelun kolmas kierros menee verrattaen hyvin. Tarkoitus olis tehdä siitä taas S:n ongelma ennen joulua, sillä heti miten joulun jälkeen saanen tietää hyväksyttiinkö mun ensimmäisen oman artikkelin abstrakti. Kääk.

Eilen istuin meidän collegen palaverissa, jossa eri laitosten tulevaisuuden toivot kerääntyy valittamaan asioistaan henkilökunnalle. Kyllähän siinä CV komistuu, mutta lieve-ilmiöinä kalenteri myös pulskistuu ja oma aika supistuu. Tätä yhtä kokousta varten pönötettiin jo pienemällä porukalla alkuviikosta ja ensi viikolla uudestaan hiukan suuremmalla porukalla. Ja mulla on jopa ideoita, miten CV:tä voisi pulskistaa lisää ja samalla ajaa oman latioksen opiskelijain asiaa. Että mitäs hittoa tässä nyt on tapahtumassa??

Tiedossa olis myös kolmet joulukemut viiden päivän sisään. Tuntuu snadilta liiottelulta, mutta toisaalta Sheffieldissä missasin kaikki jouluriennot, että ehkä tää nyt on sitten karma tai jotain.

Talvi kävi kampuksella joulukuun kunniaksi. "Et sä siellä mitään talvitakkia
tarvitse. Ei siellä kylmä tule", sanoivat Sheffieldissä. Eipä. (No ei oikeesti).

No comments:

Post a Comment