Monday 31 March 2014

Ei mennyt kuin Strömsössä


Vaan meni paremmin!

Viikonloppu tosiaan alkoi burgereilla, vaikka niitä ei viime viikkojen yliannostuksen (opin ihan ässäreseptin) jälkeen olis kuvitellut haluavansa. Hyvää oli! Pääsin myös lörpöttämään puhelimessa ii ja iä G:en kanssa. Kovasti tuli jumalan siunauksia. Mutta on se jotenkin jännä. Ii ja iä H, kun ei oo ikinä olleet kiinnostuneita mun tekemisistä, mutta ii ja iä G ei tunnu saavan tarpeekseen, vaikka niillä on lapsenlapsia omasta takaa yhdeksän tai kymmenen. Ei haittaa! Vaikka se jumala vois välillä siunata vähän vähemmän.

Lauantaina käytiin kattomassa derby. Aberdeen pelas ehkä paremmin kun, mitä ollaan aikoihin nähty. Yleisöäkin oli. Mutteivät siltikään osanneet voittaa. Ehkä joku cup-krapula. Katsottiin Sunshine on Leith ja pari jaksoa Dr Whota, koska mikspä ei! Kokattiin mun uudesta kirjasta. Epäonnistuttiin! Onneks oli oliiveja, keksejä ja juustoa. Vegaanijuustoa. Ja K:lle oikeeta juustoa. Niin ja viiniä. Pelattiin vähän shakkia. Earth Hour tuli. Pistettiin valot pois ja kynttilät päälle. Oli pimeetä ja väsytti. Herättiin kun Earth Hour oli ohi. Jatkettiin unia sängyssä.

Sunnuntai alkoi lenkillä. Tuulessa ja viimassa. Vähän reilu 4km. K oli ihan puhki, mutta pitää sille nostaa hattua. Lenkin jälkeiseksi aamupalaherkuksi tehtiin lettuja. Mä tein taikinan. K oli vastuussa paistamisesta, koska mä en osaa kääntää lettuja ympäri ilman tuhoa. Mustikoiden kera. Hyvää oli, mutta niin pitikin.

Sit olis pitänyt suunnata Sheffieldiä kohtaan. Mutta enpäs lähtenytkään! Mulla kun sattui olemaan avoin paluu, niin päätin, että hittoakos tässä. Mentiin leffaan. The Muppets: Most Wanted. Nauratti, mutta vähemmän kun edellistä Muppetsia katsellessa. Eväänä kolme Pandan lakua, minttu, sitruuna ja mustikka. Hyvää oli!

Starbucksin kautta kotiin, koska that's how we roll. Testattiin uudet Macchiatot. Vanilja oli hyvää. Kuulemma parempaa kuin hasselpähkinä. Siitäkin huolimatta, että oli tehty soijamaitoon. Illalla kokattiin taas oikein tarmokkaasti. Ja tällä kertaa onnistuttiin. Erinomaisesti! Isomalle mahalle olis ollut tarvetta. Teki mieli ahmia. Ilta kruunattiin vadelmalla höystetyllä inkiväärioluella, lopulla punkulla ja niillä juustoilla. Niin ja kekseillä. Kateltiin telkkaria. Oltiin vaan. Mietittiin, että ollaan aika onnellisia.

Tänään herätyskello jätti herättämättä. Ei naurattanut. Onneksi ei tarvinnut junaan juosta. Ehdittiin kaupunkiin aamupalallekin ennen kun piti istuutua tuntikausiksi liikkuvaan toimistoon. Hiljalleen alkaa stressi kutkutella vatsanpohjaa tulevan perjantain takia. Ydinvoima-alan ihmiset tulee kuulostelemaan meidän projekteja ( = haluavat tietää, voivatko hyötyä meistä mitenkään). Pitää olla vakuuttava, aikuinen ja akateeminen. Mutta haluaisin vaan lukea Muumi-kirjoja ja haaveilla.

Ilmottauduin Krakovan konferenssiin.
Englannin nettipankki ei tunnistanut Puolaa oikeaksi maaksi, piti maksaa Suomen tililtä. Kaikkea sitä. Yhtenäinen Eurooppa. EU ja mitä vielä. Internet. Huh, huh.

No comments:

Post a Comment